När kan man åka till Ullared?

Det är många av oss som saknar trängsel och massor av folk runt omkring sig. Det kanske låter lite konstigt att säga men att få en "normal" dag på Gekås i Ullared är något jag längtar efter. Att få börja dagen med att kolla in Ullared parkering webbkamera för att se hur många som är där. Och sedan få planera inköpen medan man sitter i bilen på väg dit! Drömmen! 

De har öppet

Det går att handla på Gekås men det är inte på långa vägar lika många där inne som det brukar vara. Det har ju sina fördelar såklart. Man slipper stå i kö för att komma fram till ett par byxor, och man slipper gå genom rökridån som alla rökare lagt upp från parkeringen till entrén. 

Men nu är det snart över säger de, och det betyder att vi så sakteliga kan gå tillbaka till våra normala liv. Det första jag då ska göra är att boka en stuga i närheten och åka på en shoppingrunda som heter duga. 

Det kommer bli både kläder, elektronikprylar och givetvis saker till renovering. Billiga penslar, färg och spackel är saker jag kommer att ha ögonen öppna efter. Och plastlådor! Massor av stora lådor som man kan ha som förvaring. De är perfekta för oss som gillar att snickra och renovera. Vi kan ha olika saker i olika lådor och när det är dags att hitta den där konstiga skurklossen som är så svår, ja då är det bara att lyfta på locket till lådan med trädetaljer. 

31 May 2021